Lederens røst - 21. desember 2010

Nå har vi Oslo Kamera Klubbs julebord bak oss, og da er vi nesten helt oppe i jula. Vi har et godt og flott OKK år bak oss og gleder oss allerede til å starte et nytt år. For øvrig var julebordet på ”Asylet” i år og det var kjempehyggelig.

Høydepunktene i OKK kan være så forskjellige avhengig av hvem du spør, men de er mange. Mange vil si at websiden er noe av det beste som har skjedd og noen vil trekke frem ett eller flere av møtene vi har hatt. Når vi har hatt opplevelse som felles utstilling, konkurranser og godt sosialt samvær så er mange av oss i mål.

Flere i klubben ønsker å være med å bidra til klubbens utvikling. Det er vi helt avhengig av. Vi har i løpet av året etablert en rekke komiteer og prosjekter for å kunne jobbe parallelt med driften av klubben. Vi har nå 9-10 prosjekter som har et mål å jobbe mot i 2011. Av komiteer og oppgaver som er etablert og gjennomført kan vi nevne Konkurranseutvalg og Grasrotandelen (Norsk Tipping). Viktige komiteer i 2011 blir også Jubileumskomiteen og Flyttekomiteen. I januar 2012 må vi inn i nye lokaler. Det blir en ganske stor ekstra belastning for klubben å gjennomføre dette. Har du tips om lokaler så kom med dem.

Vårt første møte er 10. januar 2010. Det er et fellesmøte for både foto og video. Samme uka, men fredag-søndag 14. – 16. januar, er det Fotomesse i Lillestrøm. NSFF har en stand her, og vi vil ha vakt sammen med dem. Der skal vi presentere oss og forhåpentligvis få flere medlemmer. Vi har nå en vaktliste, men bare meld deg på hvis du har lyst. Dette blir spennende.

Nå står julen for døren, og det er jo hyggelig for de aller fleste. Hvorfor ikke gjøre noe ekstra ut av familiebildene dine i år?

Ha en flott jul og et riktig godt nytt år!

Med vennlig hilsen
Walter N. Dragland
Oslo Kamera Klubb

leder@oslokameraklubb.no

Vist 277 ganger.