Lederens røst 2015

SOMMERBREV 2015

Omsider har lederen i OKK fått hodet over vannet og ser seg i stand til å formulere seg – to års utdanning på Bilder Nordic er nå et avsluttet kapittel og jeg er trygg på å kalle meg fotograf.

Oslo Kamera Klubb tar aldri ferie, heller ikke om sommeren. Våre fotoutflukter på mandagene fortsetter gjennom hele sommeren, og det er bare å følge med på våre hjemmesider om hvor turen går. Oppmøtet er som regel i Strøget (passasjen mellom Storgata og Torggata) kl 18.

Norgesmester i fotografi er den som sammenlagt får best resultat i høst- og vårkonkurransen til NSFF (Norsk selskap for fotografi). Vår egen Jan Egil Sandstad ble nummer fire i denne knivskarpe konkurranse, og vi gratulerer! Jan Egil fikk også en 2. premie i klassen Fritt motiv (papir). Turid Marthinsen fikk også en 2. plass, Fritt motiv (projeksjon), og Eduardo Valle de Anton en 3. plass i klassen Stillhet (projeksjon). Vi gratulerer alle tre! OKK har vunnet klubbmesterskapet de siste årene, men ikke denne gangen. Årets klubbmester er «People & Places» med OKK på 3. plass.

Det er fint å se at OKKs medlemmer holder koken med å komme jevnlig på medlemsmøtene og det som foregår i forkant av møtene (fotoverksted og bildekritikk), upåklagelig oppslutning til ulike kurs og workshops, deltakelse i konkurranser internasjonalt og nasjonalt, utstillinger og mye annet. Dette svinger det av! Høstens program er så å si klart, og vi kan glede oss til mange interessante foredrag også dette semesteret. Vel møtt til ny inne-sesong mandag 1. september!

God sommer til dere alle,
hilsen Jørgen Skogmo

Vist 1174 ganger.